=) <3

Min mamma och hennes man har varit idioter igen, ja men det är ju inge ovanligt, det tycker iaf inte min bror och dom..

Igår så höll hon på att fråga ut mig om en kille som kallas för Adde och som jag har lärt känna via min bror, och han är väldigt trevlig men hon höll på att fråga en massa saker som bara jag har med att göra så det var lite jobbigt...

Men men jag bor typ hos min bror nu, för jag stack ifrån min mamma och dom i onsdag och har snart bott här i en vecka, och mamma håller på att smsa med mig hela tiden och vill att jag ska komma hem men orka liksom när dom håller på så som dom gör..
men jag tänker iaf bo här tills min mamma och hennes man börjar vara lite annurlunda och snälla och inte göra så här mot mig..

Men jag tycker iaf att det är kul att bo hemma hos min bror, han är snäll och trevlig och natta är oxå här, och adde har varit här några dagar oxå men åkte hem igår, vi har haft det trevligt här och sena kvällar har det oxå blivit och lite film oxå, och tve tittade och en massa besök på stan och några resor till stenhagen blev det oxå för oss, men mest var vi på stan eller hemma hos matte.. :)

Men nu håller jag och matte på att lyssna på en massa låtar från lejon kungen, dom ärju bra... :D
Och så håller jag på att äta en massa godis, mums mums :D
Inte konstigt att jag blir tjockare hela tiden...xD


RSS 2.0